Gelişim ve Öğrenme

Gelişim ve Öğrenme

MIP olarak, şirket stratejilerimiz ve sektör ihtiyaçlarımız çerçevesinde tüm çalışanlarımızın mesleki, kişisel ve liderlik yetkinliklerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Eğitim programlarımızı her pozisyondan çalışanımız için tasarlıyor ve değişen trendlere uyum sağlıyoruz.  

Yönetici kadromuzla dijital dünyada bizi bekleyen geleceğin yetkinlik ve becerilerine odaklanıyoruz. Potansiyel yönetici adaylarımızın yönetsel becerilerini, liderlik programlarıyla destekleyerek geliştiriyoruz.

Uzman çalışanlarımızın, teknik eğitimlerinin yanında tamamlayıcı olabilmesi amacıyla kişisel yetkinliklerini geliştirmelerine ve aynı zamanda dijital trendlere uyum sağlamalarına olanak sağlıyoruz.

Çalışanlarımıza kariyer fırsatları sunmak amacıyla sürdürdüğümüz terfi sürecimiz ile çalışanlarımızı bir üst pozisyona terfi edebilmeleri için hazırlıyoruz ve mesleki uzmanlık kazanmalarına destek oluyoruz. Mesleki ve teknik eğitimlerle iş süreçlerine yönelik gelişim fırsatları sunuyoruz.

Bizim için sürekli gelişim; şirketimizi ve çalışanlarımızı geleceğin dünyasına taşıyacak büyük bir güçtür. Eğitim ise bu gelişimi sağlayan sınırsız bir kaynaktır. Çalışma arkadaşlarımıza geleceğin dünyasında ihtiyaç duyacakları bilgi, beceri ve yetkinlikleri kazandırmak için çalışıyoruz.

 
Kurumsal broşürü inceleyin
? Yardım