Üst Yönetim

Üst Yönetim

Ajay Kumar Singh - Genel Müdür

Ajay Kumar Singh Ajay Kumar Singh denizyolu taşımacılığı ve liman endüstrisinde 25 yılı aşkın deneyime sahiptir. Maliyet, iş geliştirme, pazarlama ve proje yönetimi alanlarında çeşitli sorumluluklar üstlenmiş tecrübeli bir liman yöneticisidir. Süreç yönetimi hakkında gerçek ihtiyaçların çözümlerine yönelik bir bakış açısına sahip olmanın yanı sıra sistem tasarımına da hakimdir. Son 15 yılda, idari sorumlulukları küçük bölgelerden genel merkeze kadar her seviyeye yayılmıştır. Afrika, Birleşik Krallık, Gulf, Hindistan ve Kuzey Amerika gibi ülkelerde çalışarak geniş bir kültürler arası deneyim kazanmıştır. 

Ajay Kumar Singh, verimli kaynak kullanımı ve maksimum fayda sağlama vizyonu ile süreç iyileştirme konusunda tecrübeye sahip başarılı bir yöneticidir. Bu, dahili performans etkenlerinin müşteri hizmet düzeyiyle eşleştirilmesi yoluyla başarılmıştır. Uluslararası Ticaret’te İşletme Yönetimi eğitimine ek olarak Denizcilik ve İhracat Yönetimi Yüksek Lisans diplomasına sahip sertifikalı bir Kurumsal Direktördür.

Javier Lozano - Chief Financial Officer

Javier Lozano MIP ekibine CFO olarak katılan Meksika asıllı Javier Lozano, Monterrey Institute of Technology'den Elektronik Sistemler ve Bilgisayar Bilimleri lisans derecesi ile mezun olmuştur. Javier; finans, inşaat, hızlı tüketim ürünleri ve liman endüstrisi gibi pek çok farklı alanda tecrübeye kazanmıştır. Amerika ve Asya'daki farklı coğrafyalarda küresel şirketlerde geliştirdiği 25 yıllık yönetim deneyimini beraberinde getirmiştir.
Javier, MIP'de iş dönüşümü yönetimindeki fonksiyonel deneyimi ile, tüm işletme genelinde değişiklik yönetimine ve yüksek karmaşıklığa odaklanmaktadır. Ticari finansman iş ortağı olarak kendini geliştirmiş, ciro büyümesi ve maliyet azaltma inisiyatifleri sunmuştur. Pazarlama ve operasyon finansmanı, risk yönetimi, stratejik iş planlaması, iş geliştirme, proje yönetimi konularında deneyime ve köklerini hızla tespit eden ve etkili çözümler geliştiren mükemmel problem çözme becerilerine sahiptir.

Bee Teng TAN – Operasyon Direktörü

Bee Teng TANBiyografi Eklenecektir.









Nuri Peker - Kurumsal & İnsan Kaynakarı ve Kamu İlişkileri Grup Müdürü

Nuri Peker Biyografi Eklenecektir.







Kerem Kavrar - Ticaret Grup Müdürü

Kerem Kavrar Denizcilik ve Lojistik sektöründe 20 yılın üzerinde tecrübeye sahip olan Kerem KAVRAR, Mersin Uluslararası Limanına katılmadan önce, sektöründe öncü firmalarda yöneticilik yapmıştır. Gemi brokerliği ve kiralama, deniz yolu taşımacılığı, navlun komisyonculuğu, tedarik zinciri ve depo yönetimi gibi alanlarda tecrübeye sahiptir.
2010 yılında Mersin Uluslararası Limanı ailesine katılan Kerem KAVRAR, 2010-2013 yılları arasında operasyon departmanında CFS Müdürlüğü yapmış, sonrasında 2013 yılında Ticaret departmanında 5 yıl Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini yürütmüş ve 2018 yılından bu yana da Ticaret Grup Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. Kerem KAVRAR işletme anadalı pazarlama alanında lisans, lojistik yönetimi dalında da yüksek lisans derecesine sahiptir. Sektöre genç ve kalifiye iş gücü yetiştiren Çağ Üniversitesinde 2019’dan bu yana Lojistik bölümü danışma kurulu üyesidir.

Çağdaş Çetinkaya - Operasyon Grup Müdürü

Çağdaş Çetinkaya Çağdaş Çetinkaya, Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olmuştur. Kariyerine Ocak 2004'te Mersin Serbest bölgesi'nde bir lojistik şirketinde başlamıştır. 2005 yılında P&O Nedlloyd'a katılmış ve Mersin yerel acentesinde Kuzey Amerika sevkiyatları koordinatörü olarak görev yapmıştır. Lojistik ve Denizcilik alanlarında çeşitli deneyimler edindikten sonra 2006 yılında özelleştirme öncesi PSA&Akfen ortak girişiminde başlamış ve Mersin Limanı'nın devralınma projesinde sorumluluklar almıştır.

Çağdaş Çetinkaya, Mersin Limanı'nın devralınmasından sonra Vardiyalı Operasyon Sorumlusu olarak göreve başlamış ve günümüze kadar Operasyon Müdürlüğü'ne bağlı çeşitli birimlerde çalışmalarını sürdürmüştür. 2019 yılından itibaren MIP'de Operasyon Grup Müdürü olarak görev yapmaktadır. 

Celalettin Ökmen - Finans Grup Müdürü

Celalettin Okmen Biyografi Eklenecektir.







Alper Mesut - Teknik Grup Müdürü

Alper Mesut Biyografi Eklenecektir.







Kian Hwee Lee - Dönüşüm Grup Müdürü

Kian Hwee Lee1980'de Singapur'da doğan Kian Hwee Lee, lise eğitiminin ardından 2.5 yıl orduya hizmet etmiştir. Üniversite eğitimi boyunca Bankacılık ve Finans eğitimi alan Lee, PSA'daki görevine 2004 yılında başlamıştır. 2008'de PSA'dan ayrıldıktan sonra Bandar Abbas'da Liman Danışmanlığı, İran'da da Operasyonel Yönetim görevlerini üstlenmiştir.

2011 yılında MIP'deki görevine Mühendislik, BT ve Operasyon alanlarında başlayan Lee, MIP’deki görevine Proje Grup Müdürü olarak devam etmektedir.

Özge Yılmaz Doğan - İç Denetim ve Risk Grup Müdürü

Özge Yılmaz DoğanDokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü lisans, Bilgi Üniversitesi MBA derecelerini alan Özge Yılmaz Doğan, 2000-2006 yılları arasında Muhasebe ve Finans alanında çalışmıştır. 2006 yılında PSA&Akfen ortak girişimi bünyesine katılarak Mersin Limanı'nın devralınması sürecinde çeşitli sorumluluklar üstlenmiştir. MIP bünyesinde 12 yıl Muhasebe Müdürü, 3 yıl Satınalma Müdürü olarak çalıştığı sürece finans alanında süreç iyileştirme ve dijital dönüşüm projelerine de liderlik etmiştir.

PSA İç Denetim Grubu'nda Müdür pozisyonunda bir yıl süreyle çeşitli PSA terminallerinin iç denetim projelerini yürüttükten sonra, 2022 yılı başında MIP İç Denetim ve Risk Grup Müdürü olarak atanmıştır. Özge Yılmaz Doğan, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik (SMMM) Ruhsatı ve Sermaye Piyasasında Bağımsız Denetim Lisansına sahibi olup, İç Denetim Lisans (CIA) süreci devam etmektedir.

Erdem Aksoy - Bilgi İşlem Grup Müdürü

Erdem AksoyErdem Aksoy MIP’de Bilgi İşlem Grup Müdürü olarak görev yapmaktadır. Budapeşte Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi'nden mezun olup, üniversitede Yazılım Mühendisliği okurken Bilgi Teknolojileri alanında kariyer yapmaya karar vermiştir. BT Grup Müdürü olarak mevcut pozisyonundan önce, MIP'de BT Proje, Uyumluluk ve Yönetişim Müdürlüğü görevinde bulunmuştur. MIP'ye katılmadan önce Macaristan, İtalya ve Türkiye'de 20 yılı aşkın bir süre boyunca çeşitli sektörlerin önde gelen şirketlerinde bilgi teknolojileri, bilgi güvenliği ve Ar-Ge yönetimi konularında görev almıştır.
ISACA tarafından verilen CISA ve CDPSE sertifikalarına sahip olan Erdem Aksoy, aynı zamanda ISACA Ankara Şubesi'nde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. BT ile ilgili çeşitli yönetim sistemleri için baş denetçi ve ISO 20000:1 BT Hizmet Yönetim Sistemi için akredite bir eğitmendir. Boş zamanlarında kamp yapmayı ve şarap tadımına katılmayı seven Erdem Aksoy, eğitimli bir şarap uzmanıdır ve Şarap Uzmanları ve Eğitimcileri Derneği üyesidir.

Necdet Aksoy - Projeler Grup Müdürü

Necdet Aksoy

 
Evet, beğendim.
Hayır, beğenmedim.
Herhangi bir yorumum yok.
Kurumsal broşürü inceleyin
? Yardım